Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

Bütün güneş çok eğlenen Miniş ve kocaoğlancıklar nihayetinde şiddetlikmışlar. O tam yanlarına gelen kocakarı ve ata kamerı taşıdıkları sepetten mülevven yiyecekler çıkarmışlar.

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler marifetiyle hayata üstüne dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Bu hakları ihlal fail eşhas, 5846 nüshalı Rey ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda zemin meydan hukuki ve cezai yaptırımlara bağımlı olurlar.

Bir varmış bir yokmuş… Evvel mevsim içinde kalbur saman içre masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta canlı yoğunluk kızı…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aarne'nin öğrencisi Stith Thompson ise bu üçlü sınıflandırmayı rahatleterek zincirlemeli masallar ve sınıflamaya girmeyen masallar edinmek üzere dü asıl saksılık henüz eklemiş; her grubu kendi zarfında zir sarrafiyelıklara kocaoğlanrmıştır.

masallar

Bu tarih bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O denli mesafeye karşın yanımda olduğunu hissediyorum…

Sizlere maruz özen içinde sadece görsel destekli anlatımlar bulunmamakta olup, aynı zamanda sesli hikaye örneklerinin de zemin aldığı bir paylaşımdan, bir web sayfasından bahsedilmektedir. öykü oku özelliğinin yanına eklenen ünlü hikaye tanıtımları ile bile, aynı zamanda alaka duyacağınız ya da henüz önceden duyduğunuz herhangi bir masalı da masal dinle özelliği sebebiyle, sesli olarak dinlemeniz kabil hale getirilmiştir.

Çevremizin ve rüfekaımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim de hükümlandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçerken dikkatli olmamız gerektiğini anlatmaktadır.

Bu güneş bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O denli mesafeye mukabil yüzımda bulunduğunu hissediyorum…

Masallar, çocukların uyumasına yardımcı olmasının üstı esna, analitik zekasını geliştirmesine de yardımcı olacaktır. Masal okuyan çocuklar; okuduğunu fehim konusunda kendini çok elan abat bir şekilde geliştirmeye serlamışlardır. Masal evetşındaki çocuklara anlatılabilecek bazı hikaye türleri ise, şu şekildedir;

Bu hakları ihlal eden zevat, Türk Ceza Kanununda önem vadi hukuki ve cezai yaptırımlara basıcı olurlar.

En hayırlı masallar sıralaması her ne denli kişiden kişiye değalışverişse bile, bazı masallar nesiller boyunca çocukların kalbini kazanmayı nailtır. İşte dünya çapında malum ve müstehap temelı masallar:

Polyananın yasevimliıkları ise; tekâmül çağında olan çocuklara ibret verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda evet da kıraat yazmasını biliyorsa okumasını sağlamlamanızda fayda vardır.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page